Vers tank bier nu ook verkrijgbaar in Bogotá, Colombia

April 2016

In het populairste uitgaancentrum in Bogota, is na een uitbreiding van een aantal maanden, het spectaculaire café, restaurant en club “La Cervecaria” geopend. Op 2500 meter boven de zeespiegel is dit niet alleen het ‘hoogste’ café met tankbier, maar ook het eerste café in Zuid Amerika met zichtbaar geplaatst tankbier. De installatie is geleverd en gemonteerd door de mensen van FIB Industries BV.

 

Het concept in Bogotá is geïnspireerd door de traditionele Liverpool pub en biedt de beste keus aan bier aan de tap of in de fles in een omgeving die de combinatie van plechtigheid en glamour van Engeland typeert.

La Cerveceria bestaat uit drie verdiepingen en is gelegen in de meest exclusieve uitgaanswijk in Bogotá, Zona T en Usaquén. Het is de ideale ontmoetingsplaats voor een breed publiek dat wil genieten van een uniek café, dat soms doet denken aan een typisch Britse fabriek; met gedecoreerde plafonds, massief houten tafels en typisch Engelse memorabilia. In de pub kunt u genieten van vers getapt pils, koud en vers van de brouwerij.
Een genot voor de zintuigen.

 

 

Terug naar overzicht

Tankbeer FIB Bogotsa Colombia Bavaria 1
Tankbeer FIB Bogotsa Colombia Bavaria 2
Tankbeer FIB Bogotsa Colombia Bavaria 3