FIB Biertank nummer 20.000 !!!

September 2016

Onlangs heeft FIB Industries de 20.000e biertank geplaatst! Een mijlpaal.

 

De tankbier installaties van FIB hebben sinds eind 70-er jaren een ware evolutie ondergaan. Van een verticale biertank met sproeibol naar het huidige ontwerp met het doorzichtige mangat, de gebogen arm en de bekende inliner. Deze biertank is nu al tientallen jaren het handelsmerk van FIB Industries BV.  FIB  Beersystems is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in biersystemen; complete systeemverzorging van de brouwerij tot in het glas. Het bierconcept van FIB voldoet aan de hoogste sanitaire en hygiënische eisen door de integratie van koeltechniek en tankopslag. In de gehele keten wordt het bier met de hoogst mogelijke kwaliteit gedistribueerd en opgeslagen.

 

De reeks tanks is de afgelopen jaren uitgebreid met de meest gangbare volumes van 2,5hl,  5hl en 10hl, horizontaal of verticaal geplaatst en ook verkrijgbaar in een geïsoleerde versie.

 

 

 

Tank nummer 20.000 is inmiddels geplaatst bij Taveerne Rabenhaupt. Een bijzondere locatie. Rabenhaupt is de enige taveerne in Groningen waar je zelf je Heineken bier kunt tappen aan tafel en lekker kip kunt kluiven! Het café is elke dag geopend vanaf 10 uur ’s ochtends en naast een glas vers getapt Heineken bier kun je ook genieten van heerlijke kipgerechten, zoals kipbitterballen, geroosterde kippenpoten en natuurlijk de kip van ’t spit. Er wordt uitsluitend Polderhoen geserveerd. Een 100% biologische scharrelkip uit Nederland.

 

Zoek je een leuke plek om gezellig met je vrienden, collega’s of familie te borrelen? Reserveer dan bij Rabenhaupt een taptafel en kijk naar de 20.000e biertank achter glas.

 

Adres

Gedempte Zuiderdiep 7

9711 HA Groningen

reserveringen@taveernerabenhaupt.nl

+31(0)50 820 02 90

 

 

 

Terug naar overzicht

Tankbeer Rabenhaupt 1
Tankbeer Rabenhaupt 2
Tankbeer Rabenhaupt 3