Evenementen

Evenementen tanks

FIB Industries heeft ruime ervaring in het leveren van apparatuur voor evenementen. Er zijn vele  mogelijkheden. Zoals een stand-alone evenementen tank van 500 of 1000 liter. De tanks zijn geïsoleerd en voorzien van een eigen koelsyteem en compressor. De mobiele bar dient alleen nog te worden aangesloten en er kan worden getapt. Deze opstelling bespaart veel tijd en geld. Het wisselen en voorkoelen van fusten is niet meer noodzakelijk. Tapverlies is er nauwelijks, omdat er minder vaak gewisseld hoeft te worden (1x 1000 liter tank = 20 fusten van 50 liter).

 

 

Evenementencontainers of aanhangwagens

Een uitgebreidere versie is natuurlijk ook mogelijk. Evenementencontainers of aanhangwagens, voorzien van meerdere tanks in een frame of mobiele stand alone units behoren ook tot de mogelijkheden. Voor elke festiviteit heeft FIB Beersystems voor u een passende oplossing.

 

Mobiele bar 

Op de Brau Beviale is de mobiele bar gepresenteerd. De geïsoleerde, watergekoelde tank wordt gevuld op de brouwerij. Op locatie gaat de stekker in het stopcontact en er kan koud bier worden getapt. Tevens bestaat hierbij de mogelijkheid om fustbier en tankbier op één bar eenvoudig te combineren.

Evenementen
Evenementen
Evenementen